Weboldal címe
Weboldal alcíme
GASZTRO
AZ ÉV FOOD TRUCK-JA 2018

Szenvedélyünk az élet. És az ÉTEL.

KREATIVITÁS és MINŐSÉG
A BazsaLicom FoodTruck egy 2018 januárjában induló mozgó bisztró. Kreatív, színes, változatos formák, harmonikus ízek, minőségi alapanyagok. Ezek jellemzik ételeinket. 
MEGÚJULÁS és ODAFIGYELÉS
A food truck előnye a folytonos megújulás lehetőségében rejlik. Az alap streetfood menünket fesztiválhoz, városhoz, az adott hely jellegzetes alapanyagaihoz, szezonhoz igazítjuk. 
RETRO és INDUSTRIAL
A kreativitás és minőség a kezdetektől a legfontosabb volt számunkra. A látvány és az ízélmény tökéletes együttesét kívántuk megalkotni. A retro industrial stílus mindkettőnket megfogott. Minden egyes kiegészítőt gondos keresgetés után szereztünk, harmóniát teremtve nem csak az ízekben, de látványban is. Emellett élveztük minden pillanatát a tervezgetésnek, készülődésnek: a logotól kezdve, névjegyen és design-on  át egészen eddig a honlapig minden saját tervezésű és kivitelezésű.Rendezvények, esküvők 

Legyen az céges rendezvény, kerti parti, születésnap, vagy esküvő, a BazsaLicom FoodTruck egyedi megjelenésével és fantasztikus ételeivel varázslatos hangulatot teremt a helyszínen. 

Ha különleges esküvőt tervezel, hangulatos fényekkel, kötetlen, kicsit hippis formában, és fantasztikus, egyedi ételeket szeretnél a Nagy Napon megkóstolni, akkor ez Neked szól. Ha van kertetek, ott is megteremthetjük együtt az ünnepi hangulatot, illetve, ha kinéztél egy helyszínt, és már csak konyha hiányzik, velünk tökéletesítheted a kompozíciót. A vintage food truck felejthetetlen élményt garantál.

Kérj ajánlatot a lenti űrlap kitöltésével! Írd meg nekünk egyedi elképzeléseidet, vagy elküldjük Neked általános ajánlatainkat, amelyeket kedved szerint variálhatsz.

Az űrlapot sikeresen elküldted!

Aktuális menetrendünket facebookon, instagramon és itt nyomonkövethetitek.

Naptár 2020 

Jan 17-19 Balatonfüred Vince napi borünnep
Febr 15 Paloznak, Homola Borterasz Love is in the Air
Febr 21-23 Debrecen Mangalica Fesztivál