Weboldal címe
Weboldal alcíme
GASZTRO
AZ ÉV FOOD TRUCK-JA 2018

Szenvedélyünk az élet. És az ÉTEL.

KREATIVITÁS és MINŐSÉG
A BazsaLicom FoodTruck egy 2018 januárjában induló mozgó bisztró. Kreatív, színes, változatos formák, harmonikus ízek, minőségi alapanyagok. Ezek jellemzik ételeinket. 
MEGÚJULÁS és ODAFIGYELÉS
A food truck előnye a folytonos megújulás lehetőségében rejlik. Az alap streetfood menünket fesztiválhoz, városhoz, az adott hely jellegzetes alapanyagaihoz, szezonhoz igazítjuk. 
RETRO és INDUSTRIAL
A kreativitás és minőség a kezdetektől a legfontosabb volt számunkra. A látvány és az ízélmény tökéletes együttesét kívántuk megalkotni. A retro industrial stílus mindkettőnket megfogott. Minden egyes kiegészítőt gondos keresgetés után szereztünk, harmóniát teremtve nem csak az ízekben, de látványban is. Emellett élveztük minden pillanatát a tervezgetésnek, készülődésnek: a logotól kezdve, névjegyen és design-on  át egészen eddig a honlapig minden saját tervezésű és kivitelezésű.Rendezvények, esküvők 

Legyen az céges rendezvény, kerti parti, születésnap, vagy esküvő, a BazsaLicom FoodTruck egyedi megjelenésével és fantasztikus ételeivel varázslatos hangulatot teremt a helyszínen. 

Ha különleges esküvőt tervezel, hangulatos fényekkel, kötetlen, kicsit hippis formában, és fantasztikus, egyedi ételeket szeretnél a Nagy Napon megkóstolni, akkor ez Neked szól. Ha van kertetek, ott is megteremthetjük együtt az ünnepi hangulatot, illetve, ha kinéztél egy helyszínt, és már csak konyha hiányzik, velünk tökéletesítheted a kompozíciót. A vintage food truck felejthetetlen élményt garantál.

Kérj ajánlatot a lenti űrlap kitöltésével! Írd meg nekünk egyedi elképzeléseidet, vagy elküldjük Neked általános ajánlatainkat, amelyeket kedved szerint variálhatsz.

Az űrlapot sikeresen elküldted!

Aktuális menetrendünket facebookon, instagramon és itt nyomonkövethetitek.